Kenyérprobléma

Szokás mondani, hogy a kenyér kinyír, de aki szeret enni, az nem hagyja el a kenyeret semmi mellől. Érdemes jól becsomagolnunk, mivel elég egy fél napot kint hagynunk már és megszáradhat. Mit tehetünk ha megtörtént a baj? Jó hírem van! Nem kell kidobnod, fel lehet még használni! Bár gondolom ezzel a többség tisztában volt, de nagyon sok helyen láttam, hogy akár fél kilókat is elpocsékolnak, nem egyszer. Bár ilyenkor értetlenül állok az eset előtt, hiszen mindenki tisztában van vele, mekkora mennyiséget tud a családja megenni. Még az a jobb eset ha az állataiknak adnak belőle. Én utálom a pazarlást, főleg egy olyan világban, ahol megannyi ember, köztük sok gyermek is éhezik. 
/folyt köv. a bejegyzésben/

Szervusztok leendő olvasóim!

Sziasztok emberek, kicsik és nagyok, éhesek és jóllakottak, fakanalak lovagjai és a villák forgatói!

Így a blog indulásakor illendő lenne bemutatkoznom. Mivel a valódi nevemet nem akarom felfedni, nyugodtan szólítsatok Inasel-nek.
Próbálok a következő sorokban pár támpontot adni, hogy ki is vagyok, milyen is vagyok, illetve, hogy a blog miről is akar majd szólni, miért is csináltam. Én egy 21 éves egyetemista srác vagyok, bár a 22-s tábla már itt van az orrom előtt. Sűrűn viccelődök, lehet túl sűrűn is ezzel valószínűleg az agyára megyek pár embernek. Bocsánatot is kérek mindenkitől! Tőletek is ha fárasztó leszek a jövőben. A barátaim és az ismerőseim már tudják rólam, hogy szeretek főzőcskézni, szeretek enni, szeretek a gasztronómiával foglalkozni. Ezzel kapcsolatos tapasztalataimat szeretném velük és veletek leendő olvasóimmal megosztani. Próbálom majd egyszerűre fogni a mondandóimat, hogy mindenki megértse, amit meg kell értenie. A blog tartalmazni fog remélhetőleg minél több általam elkészített ételt, illetve ha ettem valahol valami finomat, akkor azt is megosztom veletek. Bár lehet megemlítek pár ellenpéldát is. Megjegyezném nem vagyok szakács, nem tanulok szakácsnak, úgyhogy ne is várjátok, hogy én legyek a Séf bácsi. :) Ez csak egy hobbi kérlek titeket is, ezt vegyétek figyelembe majd! Megpróbálok minél többet, minél szórakoztatóbbat írni. A gyűlést itt most berekesztem! Kérem oszoljanak! Jah azt majd az élőhalottak fogják csinálni! 
Viszlát a következő bejegyzésig! :)